Glumac serije Bekstvo iz zatvora teško povređen na snimanju! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac serije Bekstvo iz zatvora teško povređen na snimanju! FOTO

Jedan od glavnih glumaca iz serije "Bekstvo iz zatvora", Dominik Pursel, zadobio je teške telesne povrede na snimanju novih epizoda.

Glumac Dominik Pursel, koji se ponovo ujedinio sa Venvortom Milerom kako bi snimali nastavak serije Bekstvo iz zatvora, zadobio je teške telesne povrede na snimanju u Maroku, kada je na njega pala metalna šipka koja mu je nanela povrede glave i nosa.

Kada se oporavio, on se obratio svojim zabrinutim fanovima na društvenoj mreži instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rečima da je srećan što je živ:"Imao sam malu nesreću na snimanju, haha. Ali vraćam se na posao što pre. Isplati se imati debelu lobanju kad ti metalna šipka padne na glavu". On se takođe zahvalio i svom partneru i serije, Venvortu Mileru, za koh je rekao da je zahvalan što mu je prijatelj, što brine o njemu i drži sve pod kontrolom.

I'm good. #thanksforsupport ... Had a little accident on set. Haha ! Back at work asap. Pays to have a thick skull when an iron bar falls on your #head!! busting it open severely also broke my nose in two places. Haha. I got a free nose job out of it...... Stoked to be alive. All good. #chill. Oh. I didn't get knocked out took a knee. Ha!! Doc said I have an unusually tough tissue fiber that's what saved me apparently. Thank god for my #Viking heritage hahaha !!!!

A photo posted by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on Jun 1, 2016 at 12:51pm PDT

So what do u do when you escape the #grimreaper and lose 12 pounds in the desert? Well life goes on with or without. I wish I could say I discovered something profound out of my near miss. Ummmmm nothing yet just a broken nose and a hundred stitches in my head. So just Get going and see what the f......k happens I guess. 👍💪 Phot credit: @rachid_fikri

A photo posted by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on Jun 2, 2016 at 9:40am PDT

Podsetimo, nove epizode serije Bekstvo iz zatvora biće prikazane početkom sledeće godine na FOX televiziji.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ZVEZDA SERIJE BEKSTVO IZ ZATVORA UMALO POGINUO: Dominiku Purselu pala metalna šipka na glavu!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2016

...Zvezdu TV serije 'Bekstvo iz zatvora' helikopterom su prevezli u bolnicu u Kazablanci..Nakon izlaska iz bolnice, glumac je s pratiocima na Instagramu podelio nekoliko fotografija s ozbiljnim povredama, i zahvalio im se na podršci..- Imao sam sreće što sam ostao živ Uskoro ću se vratiti na snimanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.