Glumac prošetao bez majice

Izvor: Tracara.com, 09.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac prošetao bez majice

4 godine nije bio na dejtu! (foto: AKM-GSI) Colin Farrell je, na veliku radost pripadnica lepšeg pola, napustio salu za trening bez majice. 38-godišnji glumac je nakon joge izašao na ulicu samo u farmerkama i tako svima dao još jedan razlog više da se zapitaju kako je moguće da je on već 4 godine singl. Da li biste izašle sa Colinom na dejt? (: (foto: AKM-GSI)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SEKSI I SINGL Da li je moguće da ovaj glumac nema devojku već četiri godine?

Izvor: Blic, 10.Maj.2015, 09:34

Holivudski glumac, Kolin Farel vredno vežba ne bi li svoje telo održao savršenim, a na radost pripadnica ženskog pola, sa jednog treninga je izašao samo u farmerkama...Paparaci su uspeli da uslikaju ovog holivudskog zavodnika kada je sa časa joge izašao bez majice, samo u farmerkama i tako se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.