Glumac iz serije La Casa de Papel  godinama je u vezi sa Srpkinjom!

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2023, 20:18

Glumac iz serije La Casa de Papel godinama je u vezi sa Srpkinjom!

Pedro Gonzales Alonso poznati glumac iz serije "La Casa de Papel" godinama je u vezi sa Srpkinjom, Tatjanom Đorđević, koja se bavi hipnoterapijom, a pored toga je radila i ilustracije za njegov roman.

Španski glumac Pedro Gonzales Alonso, koji je publici ostao upamćen po ulozi Berlina u seriji "La Casa de Papel", godinama uživa u ljubavi sa Srpkinjom.

Lepa brineta Tatjana Đorđević rodom je iz Svilajnca, a u svetu je poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pod imenom Tixie Jambass. Ona živi u Parizu i bavi se hipnoterapijom.

Pedro je jedom prilikom pred kamerama pričao o tome kako je upoznao zanosnu Srpkinju.

- Prvi dan kad sam je sreo, bez flertovanja smo počeli da pričamo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu 11 dana koliko sam bio tamo - rekao je jednom prilikom glumac.

Od tada, oni rade na zajedničkoj budućnosti, a Tatjana je sa njim radila na romanu "Libro de Filipo", crtajući ilustracije za knjigu.

Za hrvatske medije Pedro je govorio o tome da uživa u skromnom životu i da ne juri ka tome da postane milioner.

- Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu - rekao je čuveni Berlin.

Hipnoterapija

Hipnoterapija je kombinacija hipnoze i psihoterapije. Metoda koja pomaže umu da ponovo oživi prošle situacije koje kao da se ponovo dešavaju i pomažu da iscelimo stare rane.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.