Glumac PONOVO OPTUŽEN ZA UBISTVO: Hitno pokrenut krivični postupak, preti mu KAZNA ZATVORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 22:59

Glumac PONOVO OPTUŽEN ZA UBISTVO: Hitno pokrenut krivični postupak, preti mu KAZNA ZATVORA

Obrt u slučaju Aleka Boldvina!

Danas je Velika porota u Novom Meksiku optužila glumca Aleka Boldvina za ubistvo snimateljke Haline Hačins tokom snimanja filma "Rust", mesecima nakon što je prvobitni postupak protiv njega odbačen.

Glumac je optužen za ubistvo iz nehata, čime je ponovo pokrenut krivični postupak protiv njega za pucnjavu sa smrtnim ishodom pre više od dve godine, na probi tokom seta.

Tužiteljki Kari T. Morisi prošle godine dodeljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je slučaj protiv Boldvina, nakon što je prvobitna optužnica odbačena, prenosi Njujork tajms.

Prema zakonima u Novom Meksiku, ukoliko bude osuđen za ubistvo iz nehata, Boldvin bi mogao da dobije do 18 meseci zatvora.

Srbija Danas/Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.