Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu iz inostranstva jer vređa Srbiju!

Izvor: Svet plus, 15.Jun.2020, 10:29

Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu iz inostranstva jer vređa Srbiju!

Nije se dvoumio! Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu - ulogu,  iz inostranstva jer vređa Srbiju, odnosno predstavlja je u negativnom kontekstu. "Ne mislim da taj gest odbijanja zaslužuje naročitu pohvalu, u pitanju je nešto samorazumljivo," rekao je skromno glumac.

Glumac Nebojša Dugalić ispričao je za magazin "Gloria" da je odbio unosnu ulogu iz inostranstva, jer bi Srbiju predstavila u negativnom kontekstu.

Dugalić je pričao i o izazovima glume kao posla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ulogama zbog kojih žali i projektima na koje je ponosan.

"Bila mi je ponuđena uloga iz inostranstva, i nisam se dvoumio da je odbijem jer je sadržala repliku sa pominjanjem Srbije u negativnom kontekstu. Trebalo je da igram nekog Srbina prebeglog u Ameriku, karikaturalno pojednostavljenog lika po modelu opšte slike formirane u svetskoj javnosti vezane za našu zemlju i sve što je srpsko. Sećam se da je, pre svega, bio loš tekst koji sam želeo da zaboravim, i da sam hteo, ne bih mogao u tome da učestvujem," ispričao je on.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.