Glumac NAHVATAN SA LJUBAVNICOM nakon 22 godine braka: Oglasila se njegova ĆERKA: ONA JE OBIČNO SMEĆE, a on...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 07:12

Glumac NAHVATAN SA LJUBAVNICOM nakon 22 godine braka: Oglasila se njegova ĆERKA: "ONA JE OBIČNO SMEĆE, a on..."

Skupo ga koštao razvod!

Škotski glumac Juan Makgregor je progovorio o svom razvodu od bivše supruge Iv Mavrakis i svojoj aferi s glumicom Mari Elizabet Vinsted.

Kada su se 2017. godine pojavile fotografije na kojima oženjeni Makgregor ljubi svoju kolegicu iz serije "Fargo", Mari Elizabet Vinsted, njegova ćerka Klara nazvala ju je "smećem" a svog oca "ser...om". Glumac je sada priznao koliku je štetu njegova afera nanela njegovoj porodici.

- Razvod je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poput bombe koja eksplodira u svačijem životu, pa i u životima moje dece. Još uvek se na neki način lečimo od toga - rekao je glumac za "Daily Mail".

Makgregor i Ei su bili u braku 22 godine kada se on upustio u ljubavnu aferu s Mari. Razvod je finaliziran 2020, a on je pristao da plaća Iv 40.00 funti mesečno, plus da deli sa njom zarade od svojih filmova.

Makgregor sada glumi u filmu "You Sing Loud, I Sing Louder", zajedno s ćerkom Klarom koja je i napisala scenario za film. Film govori o ocu koji vodi svoju ćerku na rehabilitaciju, a uglavnom se temelji na Klarinom oporavku od zavisnosti o lekovima.

- Rekla mi je da je došla na ideju da piše o nama. U početku sam bio malo nervozan, nisam znao što to znači. Seo sam i pročitao scenario i bio sam oduševljen. Bila je to lepa priča o nama. Postoje stvari koje nisu tačne ili su iskrivljene, ali one i dalje odražavaju tu našu privremenu otuđenost - rekao je Makgregor za "GQ magazin".

Klara se kasnije izvinila zbog svojih primedbi na račun Vinsted, priznavši da to nije bilo lepo od nje. Vinsted i Makgregor, koji imaju jednogodišnjeg sinčića Laurieja, navodno su se venčali u ove godine.

BONUS VIDEO: "Viđala sam razne okršaje koji su se završavali duetima, ne vidim da im ovo škodi!" Goca Tržan o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.