Glumac Kevin Munjoz pronađen je mrtav, vezanih ruku i nogu!

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2023, 11:36

Glumac Kevin Munjoz pronađen je mrtav, vezanih ruku i nogu!

Glumac Kevin Munjoz pronađen je mrtav, vezanih ruku i nogu, a na telu je imao nekoliko rana. Osumnjičeni za ovo ubistvo je uhapšen ali svetski mediji ne navode njegov identitet.

Mladi kolumbijski glumac Kevin Munjoz - Kevin Andrés Muñoz (23) pronađen je mrtav u La Plajiti, Kolumbija. Prema informacijama svetskih medija, telo glumca je otkriveno sa vezanim rukama i nogama, sa vidljivim ranama, ukazujući na mogućnost ubistva. Dodatno, locirano je nedaleko od mesta gde se desila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pljačka.

Prema izveštajima, povrede su verovatno prouzrokovane mačetom, sugerirajući brutalno prebijanje pre tragičnog događaja. Kolumbijski mediji izveštavaju da je uhapšen 19-godišnji mladić koji se sumnjiči za zločin, ali njegov identitet još uvek nije obelodanjen javnosti.

Inače, Kevin Munjoz je bio na putu ka slavi, a posebno je privukao pažnju ulogom u filmu "Lavaperros/Dogwashers", kolumbijsko-argentinskoj crnoj komediji-drami iz 2020. godine, koja je bila dostupna na platformi "Netfliks".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.