Gledaš prema njemu, ne mogu to da podnesem Ša servirao Mioni novu dozu LJUBOMORE, ona ga ODUVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 08:47

"Gledaš prema njemu, ne mogu to da podnesem" Ša servirao Mioni novu dozu LJUBOMORE, ona ga ODUVALA

Strahuje da će joj se ponovo roditi emocije prema Stanislavu.

Ulazak Stanislava Krofaka u "Elitu" potpuno je poremetio Nenada Aleksića Ša. Reper od tog momenta prati svaki pokret Mione Jovanović, a noćas je primetio da ga je gledala tokom žurke, pa joj je to i zamerio.

Ša se iznervirao, pa je došlo do svađe ovog ljubavnog para.

- Ja ne mogu da te gledam kao ti stojiš i gledaš prema njemu, ja to ne mogu da podnesem - rekao je Ša.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne znam šta da radim je l' treba da vežem povez preko očiju, mislim stvarno si previše posesivan - odbrusila mu je Miona.

- Ti si sad krenuo da izlaziš i okrećeš mi leđa kao da sam klošarka, šta hoćeš da ja trčim za tobom, ja sam rekla da za tobom neću da jurim više - rekla je Miona.

- Mene nervoza mnogo ubija, nije to od piva ili vina, nego mi je eto glupo, ne znam šta da ti kažem. Prirodno je da će pogled da mi ide da tražim da li se vi gledate. Neprijatno mi je da stojite jedan pored drugog i kao da ja ne gledam to - rekao je Ša.

- Nenade imaš debilna razmišljanja, igraj sa mnom ti si moj dečko nisi bivši, ne znam šta je sa tobom - rekla je Miona.

- Ovde će samo da me proglase ludakom i znaš onako da mi nacrtaju na čelu ludak, ali ja stvarno ne mogu više - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.