BLAM I HAOS: Pevačicu javno ispljuvali u emisiji i rekli joj da promeni zanimanje!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM I HAOS: Pevačicu javno ispljuvali u emisiji i rekli joj da promeni zanimanje!

Pevačica je doživela malu neprijatnost kada su je usred emisije ispljuvali kako ne ume da peva i poručili joj da promeni zanimanje.

Mlada pevačica Tamara Filipović gostovala je u utorak prepodne u emisiji "Sat, Dva" kod Ene Popov, ali ovo gostovanje joj ipak neće ostati u najlepšem sećanju.

Naime, gledaoci imaju priliku da se putem telefonske linije uključe u emisiju, ali nisu bili baš blagonakloni prema Tamari, pa joj je jedan gospodin poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da ne ume da peva i da promeni zanimanje.

Ova Tamara nema veze sa pevanjem. Bolje da nađe drugo zanimanje – rekao je nezadovoljni gospodin, koga je Ena Popov pokušala ljubazno da prekine, međutim pošto je on bio istrajan, režija je morala da ga „isključi” iz programa, preneo je portal Dnevno.rs.

Još dve gospođe su podržale njegovo mišljenje, nakon čega se javila jedna Tamarina obožavateljka koja joj je poručila da divna, ljupka i da lepo peva.

Izvor: Opera-17

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Velika neprijatnost: Pevačici uživo u emisiji poručili da promeni zanimanje!

Izvor: Svet, 30.Jul.2014

Pevačica Tamara Filipović doživela je neprijatnost kada su je usred emisije rekli kako ne ume da peva i poručili joj da promeni zanimanje. Naime, gledaoci imaju priliku da se putem telefonske linije uključe u emisiju “Sat-dva” na TV Pinku, ali nisu bili baš blagonakloni prema Tamari, pa joj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.