Gledam da njegovo detinjstvo ne prođe pored mene... Sloba s ponosom govori o svom sinu Damjanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 16:02

"Gledam da njegovo detinjstvo ne prođe pored mene..." Sloba s ponosom govori o svom sinu Damjanu

Jedva čeka da stigne kući i da mu se posveti.
Sloba Radanović mnogo radi i putuje zbog poslovnih obaveza, a svaki svoj slobodan trenutak se trudi da provede sa svojom suprugom Jelenom Radanovićem i njihovim naslednikom Damjanom.
Pevač je sada otkrio kako se snalazi u ulozi oca i koliko mu znači vreme koje provodi sa sinom.
- Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je - govorio je Sloba u emisiji "Premijera vikend specijal" i dodao:
- Dobro...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PROREDIO SAM NASTUPE DA BIH SA NJIM BIO STALNO" Sloba Radanović nikad iskrenije o sinu Damjanu: "Nedostaje mi otac da sreća bude kompletna"

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Pevač Sloba Radanović uživa u porodičnom životu, a sda je otkrio koliko vremena provodi sa sinom Damjanom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.