Glamurozna proslava venčanja glumca Milana Kolaka i glumice Mie!

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2024, 21:28

Glamurozna proslava venčanja glumca Milana Kolaka i glumice Mie!

Glumac Milan Kolak i njegova partnerka, glumica Mia, organizovali su spektakularnu gala proslavu u vili sa bazenom, nakon njihovog venčanja u martu ove godine. 

Fotografije sa ovog glamuroznog događaja obišle su društvene mreže, posebno ističući trenutak kada se mlada Mia presvukla iz haljine u jednodelni kupaći kostim, sa velom oko struka i neprekidnim osmehom na licu.

Glumac Milan Kolak i njegova partnerka, glumica Mia, organizovali su glamuroznu proslavu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njihovog venčanja koje se održalo u martu ove godine.

Slike sa ovog događaja, koji se desio u luksuznoj vili sa bazenom, pojavile su se na društvenim mrežama.

Jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada se mlada presvukla u kupaći kostim nakon ceremonije. Mia je najpre bila fotografisana u venčanici, a potom u elegantnom jednodelnom kupaćem kostimu, sa veom oko struka i vedrim osmehom na licu koji nije skidala.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.