Gladan nisam, ne libim se DRUGIH POSLOVA! Nastupi stali, a evo ŠTA SADA RADI Dženan Lončarević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 18:57

"Gladan nisam, ne libim se DRUGIH POSLOVA!" Nastupi stali, a evo ŠTA SADA RADI Dženan Lončarević!

"Ako se svelo na to da je muzika samo novac, onda je pojedincima i potrebno da se bave drugim poslom."

Tokom epidemije koronavirusa najviše su "stradali" muzičari koji nemaju nastupe već mesecima, zbog čega su mnogi upali u finansijske probleme.

Pevač Dženan Lončarević je u dobrom raspoloženju, iako ovih meseci, kao i ostale njegove kolege, nije u mogućnosti da bude punom parom na muzičkoj sceni. Dženan nema zbog čega da se žali, jer kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi na muzici iako nema druženja sa publikom.

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan) on Sep 9, 2020 at 3:15am PDT

- Nastupam po kućama (smeh). Šalim se. U principu radim sve ono što radim i kad ima nastupa, sve se svodi na muziku. Malo studio, malo planiranje novih projekata, uglavnom samo muzika i muzika - rekao je na početku, i dodaje da uvek kaže da je život lep i da to preporučuje svima -da žive punim plućima.

Mnoge Lončarevićeve kolege počele su da zarađuju mimo muzike otkako je nastala kriza, ali on za sad ne brine o novcu.

- Ako se svelo na to da je muzika samo novac, onda je pojedincima i potrebno da se bave drugim poslom. Ja gladan nisam, hvala Bogu. A biće posla. Naravno, ne libim se nikada i nije mi strano, niti bi me bilo sramota da se bavim i nekim drugim poslom - kaže Dženan i dodaje ono što uvek ističe, a to je da je "muzika ljubav".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.