Gidra Bojanić je bio jedan od omiljenih domaćih glumaca, a evo kako izgleda njegov unuk (FOTO)

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 13:29

Gidra Bojanić je bio jedan od omiljenih domaćih glumaca, a evo kako izgleda njegov unuk (FOTO)

Legendarni Gidra iz "Žikine dinastije", osvojio je srca publike svojom neodoljivom šarmom kao Žika Pavlović, ali da li ste znali da iza tog velikog glumačkog talenta stoji i jedan ponosni unuk?
Jovan Stojanović nije samo unuk Dragomira Bojanića Gidre, već je i uspešan model čije su fotografije očarale mnoge modne piste. Svojom pojavom, Jovan je nasledio ne samo lepotu, već i talenat i šarm koji je Gidra neizmerno posedovao.
O svom dedi, Jovan govori s dubokim poštovanjem i ponosom. Njegova priča o Gidri nije samo priča o slavi na filmu, već o čoveku čiji je uticaj dalekosežan i van seta.
Foto: Instagram printscreen/jovanstojanovic
– Kakav je bio u “Žikinoj...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.