Georgieva živog sahranili

Izvor: Kurir, 12.Apr.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Georgieva živog sahranili

Pevač pozdravio svoje „ubice“ pošto je saznao da je internet enciklopedija objavila da je umro

Živ je Vlado, umro nije!

- Želim da pozdravim moje ubice sa Vikipedije - napisao je poznati muzičar Vlado Georgiev pošto je saznao da se na toj internet enciklopediji pojavila informacija da je mrtav!

Naime, Georgiev je, prema podacima koji su se u jednom trenutku pojavili na Vikipediji, preminuo 6. aprila 2012. godine u 36. godini života! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Poznato je da je pomenuta enciklopedija slobodna, tj. svako može da je uređuje, ali je ovog puta nepoznata osoba otišla predaleko i popularnog Barbu sahranila pre vremena.

Pevač je reagovao čim je saznao za to i na Tviteru prvo pozdravio svoje „ubice“, a onda napisao:

- Baš bih mnogo cenio mog tihog ubicu na Vikipediji kad bi se ovde javno prijavio - i posle toga dodao:- Slatko smo se nasmejali u studiju. Da bude smešnije, upravo pevam pesmu „Živim sad“.

Ubrzo pošto je Georgiev reagovao na Tviteru, sporni podatak izbrisan je s Vikipedije.

(A. S. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.