Georgiev i Mare o finalu: Pobeda ne znači uspeh

Izvor: Poznati.info, 20.Jan.2013, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Georgiev i Mare o finalu: Pobeda ne znači uspeh

Nakon više od četiri meseca emitovanja, večeras nas očekuje veliko finale „Prvog glasa“. Od 5.000 prijavljenih kandidata, izbor se sveo na Nevenu, Saru i Mirnu, a žiri napominje da pobeda nije najvažnija i da uspeh zavisi od toga kako će pevačice graditi karijeru.

- Učesnici „Prvog glasa“ su dobili dobru promociju, ali nikako i karijeru. Nju će ipak morati polako da grade. Za početak, bitno je da svako od njih prepozna pravac koji mu najviše odgovara i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da ga se drži – kaže za „Blic“ Vlado Georgiev.

Član žirija smatra da su Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović zasluženo stigle do finala.

- Da ne poseduju ozbiljan potencijal i kvalitet, one se ne bi ni našle u takmičenju. Mišljenja publike i žirija se u nekim trenucima nisu poklapala jer su se gledaoci rukovodili ličnim simpatijama, pa su neki pevači ostali duže nego što bi to bio slučaj da smo samo mi odlučivali. Ipak, siguran sam da superfinalistkinje treba da budu tu gde jesu – kaže Georgiev.

Sa njegovim stavom se slaže i Saša Milošević Mare, koji tvrdi da nema sumnje u regularnost takmičenja.

- Sve je proteklo pravedno i u superfinale su stigli najbolji od najboljih. Mirna, Nevena i Sara su kompletne na sceni i čini mi se da se u njihovom slučaju mišljenja publike i žirija poklapaju – kaže Mare za „Blic“.

Kompozitor i tekstopisac ističe da smo ove sezone imali prilike da se uverimo u raskošni talenat mladića i devojaka i dodaje da bi sa finalistima voleo da nastavi saradnju i nakon završetka emisije.

- Bilo bi mi zadovoljstvo da sarađujem ne samo sa superfinalistkinjama, već sa svih trinaestoro finalista. Ne postoji ugovorna obaveza o tome, ali Aleksandri, Vladi i meni će biti drago da i dalje provodimo vreme sa njima i pomažemo im da napreduju – kaže Mare.

Aleksandra Radović je Zoranu i Borisu već ponudila besplatne časove u njenoj školi pop muzike. Naša poznata pevačica, koja je u ovoj sezoni zamenila koleginicu Lenu Kovačević, oglasila se putem Tvitera i pokazala da završetak takmičenja doživljava vrlo emotivno.

- Volim vas, mačići moji. Samo hrabro i dostojanstveno. Ne dajte se – poručila je Aleksandra Sari, Neveni i Mirni.

Vlado Georgiev

- Voleo bih da neki od ovogodišnjih učesnika „Prvog glasa Srbije“ osveže našu muzičku scenu. Pored Nevene, Sare i Mirne, ne treba zaboraviti Zorana i Sašku, koji su sjajni vokali i uz rad na sebi mogu da postignu veliki uspeh.

Saša Milošević Mare

- Pobeda u šouu ovakvog ranga i gledanosti je svakako plus, ali ne smatram da je presudna za karijeru mladog pevača. Za mene su sve tri devojke pobednice jer su stigle do kraja, a kako će se dalje profesionalno razvijati, zavisi od njih.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Sara, Mirna, Nevena - koja će napraviti karijeru posle "Prvog glasa"?

Izvor: Blic, 21.Jan.2013, 22:57

Mirna Radulović proglašena je sinoć za "Prvi glas Srbije". Mada je šou završen, nju i druge dve superfinalistkinje, Nevenu Božović i Saru Jovanović, tek čeka posao kako bi kredit stečen kod publike tokom takmičenja pretvorile u muzičke karijere. Mirna Radulović (20), Subotica ..Vlado Georgiev,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.