Gde je i čime se bavi ekipa serije Korak napred 15 godina kasnije?

Izvor: Prva.rs, 01.Jul.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je i čime se bavi ekipa serije "Korak napred" 15 godina kasnije?

Serija se prikazivala od 2002. do 2005. i pratila je profesionalne, emotivne, životne uspehe, izazove, padove studenata prestižne škole scenskih umetnosti, ali i njihovih profesora. Sve to bilo je začinjeno atraktivnim plesnim tačkama, popularnom muzikom... I za sve junake ova serija bila je idealna odskočna daska za uspešne karijere.
Lola - Beatris Luengo

Beatris smo upoznali u ulozi male Lole moćnog glasa i komplikovanih ljubavnih problema. Glas je ostao njen glavni adut - Beatris je danas jedna od najpopularnijih španskih pevačica.

A što se tiče ljubavnih problema - u stvarnom životu su svi nestali još tokom snimanja serije. Lola je u srećnom braku sa kolegom iz "Koraka napred", Jotelom Romerom (igrao je Pavela Rodrigeza, jednog od sporednih plesača).

Pedro - Pablo Pujol

Pedro je bio glavni frajer u seriji, a za ovih 15 godina nije se puno promenio. On je i dalje glumac, plesač i pevač, ali, možda zato što sve vreme balansira između svojih talenata i nije uspeo da postane tako popularan kao Lola.
Posle "Koraka napred" igrao je u seriji "Seranovi" i nekoliko filmova koji nisu bili naročito uspešni van Španije. Objavio je dva pop albuma koji nisu ovladali top listama.

Na kraju, kako to već obično biva, pokušao je da vrati svojih pet minuta slave učešćem u šouu a la "Tvoje lice zvuči poznato".
Silvija - Monika Kruz

Prelepa mlađa sestra slavne Penelope Kruz bila je od starta zvezda serije, a inače je profesionalna balerina i plesačica.
Uprkos tome što joj je sestrino ime obezbedilo kartu za Holivud, izgleda da je "Korak napred" bio vrhunac njene glumačke karijere - među ostalim projektima najzvučniji naslov "Pirati s Kariba", a i tu je menjala Penelope u pojedinim scenama pošto je ova bila trudna.
Voleli ste ga u seriji "Korak napred"... Nažalost, španski glumac preminuo je u 40. godini
Ali, zato gradi uspešnu karijeru kao model - pojavljuje se na naslovnicama, u katalozima, u spotovima...
Rober - Migel Anhel Munjoz

Kad je uskočio u ulogu "opasnog zavodnika" Robera, koji se muvao sa skoro svakom koleginicom, Migel je imao samo 19 godina, i već nekoliko uloga u španskim serijama iza sebe.
Ni danas mu izgleda ne fali angažmana - ima ga u gomili španskih serija, ali i u filmovima, pozorišnim predstavama...

Paralelno je pokušao da napravi i muzičku karijeru, mada mu je najveći hit "Dirás que estoy loco" još iz vremena "Koraka napred".
Ingrid - Silvija Marti

Riđokosa Silvija je izgleda jedina od devojaka koja je ostala u glumi - doduše, i ona je osuđena na epizodne uloge u serijama i filmovima za koje ovde nismo ni čuli, piše noizz.rs.
Međutim, dovoljno je pogledati njen Instagram profil i videti da ona baš uživa u životu. Ili bar želi da tako mislimo.
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.