Gde je danas FUDBALER KOJI JE IZJAVIO LJUBAV Luni? Đoganijeva ga je odbila, a on je utehu pronašao pored druge

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 07:27

Gde je danas FUDBALER KOJI JE IZJAVIO LJUBAV Luni? Đoganijeva ga je odbila, a on je utehu pronašao pored druge

Bio je jedan od glavnih zavodnika rijalitija!

Nekadašnji učesnik "Zadruge" Lazar Jeremić svojim boravkom u rijalitiju privukao je veliku pažnju javnosti, ali posebno ženskog pola, zbog fizičkog izgleda.

U rijalitiju, ali i van njega, povezivali su ga sa mnogim damama, što on čak nije ni krio.

Na samom početku sezone dva, Jeremić je priznao emocije Staniji Dobrojević, ali i kasnije izjavio ljubav Luni Đogani, i rekao joj da bi odmah bio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njom, ali Luna nije bila spremna na ljubav sa bivšim fudbalerom.

Nakon toga, u rijalitiju se saznalo da je Lazar, pre učešća, bio u vezi sa Marijanom Zonjić, ali to nisu želeli da priznaju. Iako je mnogima izjavio ljubav, uplovio je u vezu sa Natašom Moskvom, a njih dvoje su čak bili intimni pred kamerama.

Pored mnogih devojaka, na društvenim mrežama tada, se pojavio snimak gde se Jeremić, poljubio sa Davidom Dragojevićem, i to sve iza leđa, njegove tadašnje verenice Aleksandre Subotić, što je podgrejalo sumnje kod mnogih da se Lazaru sviđa Dragojević. Nakon rijalitija su se jedno vreme družili, ali to nije dugo trajalo.

Iako je Jeremić bio izuzetno zapažen u rijalitiju, on je tada ušao kao bivši fudbaler, a nakon svega, rešio je da se vrati fudbalu, i zanimanju u kom se oseća najbolje. Lazar je jedno vreme igrao preko, za Mađarsku, a sada se vratio u Srbiju, gde je nastavio svoju fudbalsku karijeru.

A post shared by Nize Lige na REPUBLIKA.RS (@nizelige5)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.