Gde je Aneli? Nakon povratka u Elitu Janjuš završio u KREVETU OVE učesnice: Napravila mu je pravi užitak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 10:01

Gde je Aneli? Nakon povratka u "Elitu" Janjuš završio u KREVETU OVE učesnice: Napravila mu je pravi užitak (VIDEO)

Janjuša je nedavno zadesila velika nesreća, a nakon šro se vratio u Belu kuću njegova cimerka Miljana Kulić odlučila je da mu se nađe kao prijatelj!

Marko Janjušević Janjuš sinoc se vratio u Belu kuću nakon što je napustio rijaliti "Elitu" zbog samoubistva brata Mihajla, kako bi ga ispratio na večni počinak.

Pre samog napuštanja rijalitija, Janjuš je pretežno boravio i spavao u prostoriji za rehabilitaciju, koju je po njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlasku zauzela Miljana Kulić.

No, međutim, Miljana je večeras primila Janjuša u svoj krevet kako bi se odmorio, te mu je namestila krevet.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Kučka samoživa, bezobrazna i bezosećajna" Ovako je protekao PRVI RAZGOVOR Aneli i Janjuša (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024

Marko Janjušević Janjuš sinoc se vratio u Belu kuću nakon što je napustio rijaliti "Elitu" zbog samoubistva brata Mihajla, kako bi ga ispratio na večni počinak. Ahmićeva o tome ništa nije znala, ali čini se da najmanje haje kako se Janjuš oseća...Aneli Ahmić  ne prestaje da pokušava da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.