Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde ima dima, ima i vatre: Vesna Zmijanac ponovo u “šemi” sa bivšim!? (foto)

Podsećanja radi, skoro se pisalo o njihovom zajedničkom pojavljivanju u javnosti, kao i o činjenici da među njima već neko vreme sevaju varnice. Ako je suditi po staroj narodnoj poslovici – gde ima dima, ima i vatre, kod Vesne već se već duže vreme i “Dimi” i gori.

Pevačica se naime, u pratnji kolege pojavila i na proslavi Antena grupe, a zatim i u jednom prestoničkoj kafani.

Tokom cele večeri sevali su poljupci i zagrljaji, ipak, Vesna nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje tvrdnje da je u ljubavnoj vezi sa Dimijem, uz opasku da se oseća fenomenalno u njegovom društvu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde ima dima i vatre: Vesna Zmijanac ponovo u “šemi” sa bivšim!? (foto)

Izvor: Svet, 18.Nov.2015

Foto: Vladimir Lukić – SVET.. .. Folk zvezda Vesna Zmijanac ponovo se našla u zagrljaju austrijskog biznismena srpskog porekla Aleksandra Dimija.. Podsećanja radi, skoro se pisalo o njihovom zajedničkom pojavljivanju u javnosti, kao i o činjenici da među njima već neko vreme sevaju varnice....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.