Gde ćeš biciklom na Rusiju? Haos u Eliti - Kačavenda urnisala Lakića, obezbeđenje momentalno reagovalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 07:38

"Gde ćeš biciklom na Rusiju?" Haos u "Eliti" - Kačavenda urnisala Lakića, obezbeđenje momentalno reagovalo

Pljušte žestoke uvrede.

Učesnici "Elite", Milena Kačavenda i Nikola Lakić sinoć su otkopali su ratne sekire.

- Niko u kući za Anu u sezoni 6 nije znao da je Ana kockarka sem Ivana Marinković, nije ovde pričao ništa. Lakić je sam rekao da nije imao pojma sa kim je Ana u vezi, a isto tako rekao da je dolazio sam u kuću, ne postoji teoretska šansa da nije znao sa kim je u braku - rekla je Milena.

- Postoji jer sam joj upoznao majku - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Lakić.

- Majku nije moguće zato što smo samo dve tri drugarice znale nju u životu - rekla je Milena.

- Pominjala sam da Ivana znam od ranije, upoznali smo se davno sasvim slučajno, nakon izlask on se setio ko sam ja, on je jedini čovek koji mi je poželeo sreću u rijalitiju, ništa više od toga. Videli ste šta je on govorio u Narod pita i Ana je iskočila iz studija. Lakić je ovde neko ko je itekako naskakao na Bukilića, vrlo veliki pobornik zaštite žena, sa druge strane bio ideja i pokretnik da se napravi performans za Aneli, a sa druge strane nije izlzio Janjušu iz du*eta. Onda je skočio na mene i rekao da ja ne trpim krtiiku, uporedio je mene i Anu Ćurčić. Očigledno je dobro poznaje - rekla je Milena.

- Nisi ti slučajno sela na njeno mesto - rekao je Lakić.

- Priča kako jedem prasetinu, ja sam samo čupkala prasetinu. Koliko sam ja tu prasetinu iščupala. Ujutru je imao kratak konflikt sa Ša kada smo ustali u kući Odabranih, on je nastavio sa uvredama, onda je rekao da sam ja alava koja ždere, da bih mogla da operem šerpu. Ja nisam šerpu koristila, jeste šuškali smo,probudili smo čoveku, ali tema nije više bio sukob sa Ša nego ja kako sam alava. Kako bih mogla da se uhvatim četke, metle. Vrlo je kontradiktoran, sam je govorio da ne želi da govori o svom odnosu sa porodicom, ali sada priča da je oprostio Ivanu Marinkoviću preko svih tih uvreda. Lakić je pozvan da bi pričao o ovome, pozvan je zbog toga. Onda je zaštito Anu i rekao da ona nije toliko loša koliko sam loša koliko ja - rekla je Milena.

- Nemojte da mislite da se Ana neće pojaviti ovde, i nemoj da misliš da se neće obračunati ovde. Mislim da bi i ona iznela prljave stvari o tebe, ona je bacila patku i nije se pojavila kad ste vi očekivali. Ona mora ozbiljno iza tih reči koje je pričala o Buliću, ti si ta koja si srela mene u gradu - rekao je Lakić.

- Ako ona nije njemu rekla da je udata, muž je u zatvoru, a on ide kod nje kući i upoznaje njenu mamu, šta je to - rekao je Mića.

- Kuma ti si prostakuša na kvadrat, ždereš nema dalje. Kad nemaš odgovore govoriš neću ja vaam da pričam, itekako ste iste. Jako si jadna i mizerna. Ana nije bila uličarka, bila je gospođetina - rekao je Lakić.

- Neka je gospođetina koju si ti je*ao - rekla je Milena.

- Šta tebe briga - rekao je Lakić.

- Izvadi ku*ac na sto ajde - rekla je Milena.

- Je l' ti imaš nešto umesto ku*ca - rekao je Lakić.

- To što se ti ku*iš ima dana na megdana - rekla je Milena.

- Ti diraš momka fudbalera, spremna si sve zarad para - rekao je Lakić.

- Ivane Marinkoviću dođi i ti na neki dan - rekla je Milena.

- Rekla sam da znam dečka iz grada, ja sam videla u prolazu da je bio u medijima, jer kad sam ga videla nisam baš sigurna, čula sam informacije da je ljigavko, ja sam ti dala identitet čovečuljka, da je kockar i da ulazi zbog Ane Ćurčić. Nisam htela da se abvim ničim, imali smo korektan odnos, on iz nekog razloga radi sve ovo. Ivana kad god sam izašla da pušim koga sretnem ja ćaskam sa njim - rekla je Milena.

- Od kad sam joj ja rekao ona je promenila krug prijatelja - rekao je Lakić.

- Čovek ne prašta sopstvenoj porodici i najbližima, ali prašta Ivanu Marinkoviću - rekla je Ivana.

- Pregaziću te u finalu - rekao je Lakić.

- Važi videćemo - rekla je Milena.

- Gde ćeš ti na mene, biciklom na Rusiju - upitala je Milena, a u jednom trenutku je reagovalo i obezbeđenje.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.