Gasttozz u Parovima otkrio: Niko napolju ne vidi kad me Zorica tuče!

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasttozz u Parovima otkrio: Niko napolju ne vidi kad me Zorica tuče!

Nenad Marinković Gasttozz iznenadio je sve, kada je u Parovima tokom suđenja otkrio, da ga njegova devojka Zorica Dukić napolju tuče.

Naime, Gasttozz je u rijalitiju Parovi 2015, odgovarao na razna pitanja, te je tokom suđenja izneo odbranu na račun optužbe Zorice Dukić i njom šokirao sve prisutne:"Da smo napolju ovo se ne bi desilo, jer niko ne bi video da me stalno tuče. Nekada mi ne dozvoljava da jedem. Otkad sam sa njom u vezi smršao sam 42 kilograma", >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rekao je Nenad i nastavioa: -

"Punjene paprike kad treba da pravi ja moram da lažem da je ukusno da joj ne povredim ženski ego. Da ne pričam koje torture preživljavam u društvu njenih prijatelja", zaključio je i izazvao smeh kod ostalih ukućana, ali i Zorice.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.