Gasttozz otkrio najveći PROBLEM! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasttozz otkrio najveći PROBLEM! FOTO+VIDEO

Nenad Marinković Gasttozz nakon velikog uspeha koji je postigao sa pesmom "Namerno", svoje fanove obradovaće novim singlom "Problem".

Iako mu je ovo sigurno jedna od najtežih godina u životu, Nenad Marinković nastavlja sa svojom muzičkom karijerom, te ovih dana snima spot za pesmu "Problem", koju će premijerno predstaviti posle Nove godine. Fotografije koje su se pojavile na njegovim društvenim mrežama, govore da će i ova numera, kao i pesma "Namerno", koja je za kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vreme postala mega hit, uspeti da dostigne, a možda i nadmaši njen uspeh. Dok novi spot ne ugleda svetlost dana uživajte u fotografijama sa snimanja, ali singlu koji je sigurni smo osvojio srca širom Evrope i sveta.

Kol mi Keni, kol mi Vest, kaz am jor bejbi, am da BEST! #problem @davidljubenovic @mackdames1035 @ana_que_esta_pasando @aneli_hancy #uskoro !!!! 😈

A photo posted by #GSTZ | Gasttozz (@gasttozz.official) on Dec 28, 2016 at 5:46pm PST

Making of #PROBLEM @davidljubenovic @aneli_hancy 😈#davideo

A photo posted by #GSTZ | Gasttozz (@gasttozz.official) on Dec 29, 2016 at 7:14am PST

Gasttozz će Novu godinu dočekati u Beču, gde će u jednom restoranu "KOD MILOVANA", prisutne goste u Austriji uvesti u  2017.  i prirediti im veče za pamćenje.

Vidimo se u Beču za najnoviju godinu koja nas ocekuje!!! 😄 Sala " KOD MILOVANA " Wien, svima jako poznata sala, domacin i dragi gosti !!! 👍🏼✔️💪🎉🎁🎊

A photo posted by #GSTZ | Gasttozz (@gasttozz.official) on Dec 27, 2016 at 3:13am PST

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.