Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2018, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastozov otac ispljuvao snajke u novom SCANDALU! One hoće da mi opelješe sina!

Ekskluzivno, samo za novi broj SCANDALA! Gastozov otac Đura bez dlake na jeziku opleo je po Zorici Dukić, ali i po Naidi! On smatra da se Zoka smišljeno vratila u vilu Parova samo da bi ponovo smotala Nenada! “Ja sam ti vizionar, kao drug Tito. Jasno vidim koje sve motive Zorica Dukić ima. Ona nije The post Gastozov otac ispljuvao snajke u novom SCANDALU! One hoće da mi opelješe sina! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mirela Lapanović otkrila: Ponovo sam nevina, to je neprocenjivo iskustvo

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2018

Mirela Lapanović vratila je nevinost himenoplastikom. Bivša učesnica “Parova” prošle nedelje je išla na ušivanje vagine u jednu privatnu kliniku u Banjaluci. Mirela je rešila da vrati nevinost kako bi usrećila dečka i sada se sjajno oseća. Ona je hirurški zahvat najavila još dok je bila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.