Gastozov otac Đura za novi SCANDAL!: Tatjana, tvoja ćerka je kurava, shvati to!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastozov otac Đura za novi SCANDAL!: Tatjana, tvoja ćerka je kurava, shvati to!

Samo za najnoviji broj najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! Gastozov otac Svetislav Sinđelić Đura odgovara na prozivke majke Ružice Veljković da je njegov sin Nenad Gastoz narkoman, a da je on seljačina i alkoholičar.

“Tatjana, tvoja ćerka je kurava, potpisujem da je primila više od 100 ku***a!”, priča Đura za novi SCANDAL!

A šta je još u besu rekao Đura, te kako je izvređao Ružicu i njenu majku, pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ekskluzivno u najnovijem broju tabloida SCANDALA! Takođe, otkrijte koja je pevačica svoju koleginicu prikrivala u švaleraciji, kao i još mnogo toga možete pročitati samo u najnovijem broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju nedeljnika SCANDAL! pročitajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.