Gastoz za SVET pred ulazak u Zadrugu: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka

Izvor: Svet, 26.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz za SVET pred ulazak u Zadrugu: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka

Nenad Marinković Gastoz ovih dana promoviše novu pesmu sa koleginicom Jasnom Milenković Jami, shodno tome oni će biti zaduženi za dobru atmosferu ovog utorka u rijaliti programu Zadruga.
“Luna previše priča stvari koje generalno ne bi trebalo uopšte da iznosi. Kada se već nije ugrizla za jezik pa prećutala koliko smo bili intimni, trebalo je da iznese celu priču do kraja. Možda će time biti bolji odnos Marka i nje, ali mora da zna da je iskrenost noseći deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << veze. Marko je znao i ranije, osećao je ako ništa drugo. Nije bilo potrebe da se priča na sva zvona pred milionskim auditorijumom. To je već njena stvar, na kraju krajeva šta me briga, što se i mešam. Ulazimo večeras da ispromovišemo novu pesmu i da napravimo haos, biće ludnica to mogu da obećam. Luni i Marku ću se najnormalnije javiti, bilo bi ljudski da se lepo pozdravimo. Ako Luna ne bude želela jer joj je Marko zabranio da ima bilo kakav odnos sa mnom, poludeću. Luna i ja se ne znamo od juče, prošli smo mnogo lepih, a i ružnih stvari zajedno. Ako njena sreća i odnos zavisi od toga da li će se meni javiti ili ne, ne mora nikad da se javi. Želim joj svu sreću jer smatram da je posle svega zaslužuje”, rekao je Gastoz za naš portal.
svetsvet
The post Gastoz za SVET pred ulazak u Zadrugu: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.