Izvor: Scandal.rs, 02.Nov.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz, nakon čitanja Kijine knjige, ima svašta da poruči Slobi: Ti si P**A!

Kaom što je već poznato, knjiga “Moj potpis” Kristine Kije Kockar podigla je veliku prašinu u medijima. Kijinu autobiografiju pročitao je i Nenad Marinković Gastoz, prijatelj Lune Đogani. Na opšte iznenađenje svih, stao je na Kijinu stranu. – Sa Kijom sam samo jednom sedeo i ako po tome mogu da sudim, ona je skroz normalna The post Gastoz, nakon čitanja Kijine knjige, ima svašta da poruči Slobi: Ti si P**A! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sloba Radanović objavio odlomak iz Kijine knjige pa poručio: "OVO JE LAŽ!"

Izvor: Blic, 03.Nov.2018, 12:42

Knjiga "Moj potpis" pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar podigla je veliku prašinu u javnosti. Među mnogobrojnima koji su kupili Kijinu autobiografiju je i jedan od glavnih aktera, njen bivši suprug Slobodan Radanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.