Gastoz POBEGAO iz Parova!? Nakon pompeznog ulaska i najave pobede, ova vest šokirala fanove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2020, 20:48

Gastoz POBEGAO iz "Parova"!? Nakon pompeznog ulaska i najave pobede, ova vest šokirala fanove!

Preokret!

Nenad Marinković Gastoz zvanični je takmičar devete sezone rijalitija "Parovi".  Nosilac je već dve krune ovoga rijalitija, a sada je rešio da osvoji i treću, a to je bio njegov zvaničan stav nakon ulaska.

Ipak situacija se promenila, sudeći po objavi koju smno pronašli na Fejsbuku, a na kojoj je tagovan i bivši zadrugar Rade Lazić.

- Pobegao brat - pisalo je u opisu Gastozove fotografije koja je u prilogu, a koja je objavljena na Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupi njegovih fanova.

Ipak, nakon što je ova informacija objavljena, Gastoz je viđen za stolom sa ukućanima. Razgovarali su i smejali se, a Marinkoviću ovakva ideje sigurno nije pala na pamet, sudeći po njegovom ponašanju.

BONUS VIDEO: Dragana Mitar spopadala muškarce na Adi i postavljala im ŠKAKLJIVO PITANJE! Bežali od nje glavom bez obzira (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.