Gandalf odbio ponudu od 1,5 miliona dolara da venča milijardera

Izvor: Tracara.com, 24.Avg.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gandalf odbio ponudu od 1,5 miliona dolara da venča milijardera

Glumac obio velikodušnu ponudu bogataša (foto: Wenn) Čak i ako ste milijarder koji obožava trilogiju Gospodar prstenova i želite da vas Gandalf lično venča, ne možete to ostvariti. Glumac Ian McKellen odbio je neverovatnu ponudu da se prerušen u kostim čuvenog čarobnjaka pojavi na venčanju neimenovanog bigataša. “Ponuđeno mi je milion i po dolara da venčam poznati par iz Kalifornije. Možda bih i razmislio da to uradim, ali su mi tražili da dođem obučen kao Gandalf, pa sam im >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << rekao: ‘Izvinjavam se, Gandalf ne ide na venčanja”, izjavio je 79-godišnji glumac za Daily Mail. Venčanje milijardera Seana Parkera 2013. godine (foto: Instagram) Iako zvezda X Mena nije otkrio o kom milijarderu je reč, jer ni sam nije bio upoznat sa tom činjenicom kako je sve išlo preko agenta, navodno je u pitanju osnivač Napstera i prvi predsednik Facebooka, Sean Parker. Ovaj eksctentrični bogataš je 2013. godine potrošio 4,5 miliona dolara kako bi napravio savršeno venčanje sa tematikom Gospodara prstenova.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Čarobnjak odbio milionsku ponudu: "Gandalf ne radi venčanja"

Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 10:22

Glumac Ijan Makelen, nominovan za dva Oskara, odbio je zahtev vredan više od milion dolara, da vodi ceremoniju venčanja obučen u Gandalfovu odeću, čuvenog lika koji je tumačio u filmskom ostvarenju "Gospodar prstenova"...Naime, Šon Parker, jedna od osnivača "Nepstera", onlajn muzičkog servisa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.