Gagija i Đoleta znate a OVO je TREĆI BRAT Đogani: Dok su oni GLAVNI DENSERI na estradi, Dario radi OVO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 16:02

Gagija i Đoleta znate a OVO je TREĆI BRAT Đogani: Dok su oni GLAVNI DENSERI na estradi, Dario radi OVO...

Izabrao je drugačiji život od svoje braće.

Gagi Đogani i njegov brat Đole Đogani već godinama haraju muzičkom scenom u Srbiji i regionu. Iako je svima poznato da postoji i treći brat Đogani, malo ko zna ko je on, a još manje to da ga skoro svakoga dana gledate ne TV-u.

Dario Đogani, iako podjednako talentovan za muziku kao njegova proslavljena braća, odlučio se za potpuno drugu karijeru. Mikrofon i đuskanje on je zamenio kostimima, te već skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve decenije statira u emisijama, filmovima, serijama, reklamama i spotovima.

A post shared by Dario (@dario_djogani) on Aug 12, 2019 at 1:32am PDT

Dario je otac Adama Đoganija, bivšeg zadrugara koji se proslavio učešćem u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga".

A post shared by Dario (@dario_djogani) on Apr 19, 2019 at 12:49pm PDT

Adamov otac je statista u raznim televizijskim formatima već punih 25 godina, te mu je to postala profesija.

- Dario je mnogo dobar čovek. Ako je neko pratio ponašanje njegovog sina u rijalitiju, shvatiće da mu je kućno vaspitanje na prvom mestu. Pošto je Đoletov i Gagijev brat uvek bio lep i zgodan čovek, svi su ga forsirali da se priključi Gagiju i Đoletu u muzici. On to nikada nije želeo jer ga pevanje i igra ne zanimaju na taj način, a svoju lepotu i pozitivnu energiju iskoristio je na način za koji je on smatrao da je najbolji. Dario se opredelio da se bavi statiranjem, i to uspešno radi više od dve decenije - otkrio je jednom prilikom dobro obavešteni izvor.

A post shared by Dario (@dario_djogani) on Oct 19, 2019 at 2:49pm PDT

Inače, Dario je statirao i u hit seriji "Crveni mesec".

Sudeći po zajedničkim fotografijama koje i Gagi i Đole imaju na pretek sa Dariom, reklo mi se da su sa njim u dobrim odnosima. S druge strane o Gagijevim i Đoletovim razmiricama ranije su brujali mediji, a nedavno se u ''Zadruzi'' potegla priča i o njegom odnosu sa Anabelom i Lunom, te su otkivene mnoge tajne porodice Đogani.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.