Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2020, 17:12

Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada MILIJARDERKA!

Prvi među porodicom Đogani to je pokrenuo denser Gagi, kada je pre nekoliko godina u rijalitiju „Farma“, rekao da je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko, nekadašjnom članicom grupe „Models“. On je tada rekao da su bili u šemi dok su bili mladi, pa nagalsio da ju je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
– Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu „Sutra je novi dan“ – otkrio je denser, a pisao je „Kurir“.

PROČITAJTE JOŠ Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom – Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!

PROČITAJTE JOŠ Isplivale vrele fotke Ane Nikolić – pevačica pokazala čime raspolaže!

– Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio – ispričao je osnivač grupe „Fanki dži“ i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu, pisao je „Informer“, pa nastavio svoju ljubavnu isposvest:

Happy Birthday #AleksandraMelnichenko ————— #HelloMagazinSrbija

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Apr 21, 2018 at 3:16am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.