Gagi Đogani napravio lapsus zbog kojeg mu se svi smeju! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani napravio lapsus zbog kojeg mu se svi smeju! FOTO

Denser Gagi Đogani više puta do sada bio je predmet podsmeha korisnika društvenih mreža zbog svojih lapsusa, pravopisnih i gramatičkih grešaka, kao i komičnih izjava.

Gagijev novi lapsus opet je sve korisnike društvenih mreža nasmejao do suza. Član nekada popularne grupe "Fanki Dži" gotovo na svakom svom selfiju na Instagramu pravio je grimase koje su i starlete davnih dana prevazišle, zbog čega su mu pratioci poručili da prestane da se pući. Budući da je na njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << adresu stigao veliki broj ovakvih molbi, Gagi je rešio da svima koji ga prate izađe u susret, o čemu ih je i obavestio. - Više se ne pućem - napisao je Gagi i napravio lapsus koji je opet nasmejao sve koji ga prate.

Ž§ŽˆŽˆ˜Š”Š vise se ne pucem!Žˆ˜‚˜‚

Објава коју дели ”ŠFUNKY "G"†•OFFICIAL”› (@gagidjogani) дана 19. Авг 2017. у 8:57 PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.