Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani i Anabela Atijas NA SVE NAČINE SU POKUŠAVALI DA SAČUVAJU BRAK?!

Denser Gagi Đogani poverio se u rijalitiju “Zadruga” Zorici Marković koliko su se Anabela Atijas i on trudili da sačuvaju brak! – Kad je bilo ono pred razvod, mi smo gledali do zadnjeg atoma da ostanemo zajedno. Išli smo kod bračnog savetnika, trudili smo se, ali ona nije mogla. Bio je preveliki pritisak. A i The post Gagi Đogani i Anabela Atijas NA SVE NAČINE SU POKUŠAVALI DA SAČUVAJU BRAK?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zorica Marković o Ivi Grgurić: OPASNA JE!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020, 00:51

Zorica Marković i Gagi Đogani razgovarali su o rijaliti šou programu “Dvor” koji se emitovao 2011. godine na televiziji “Pink”. Potom su krenuli u šetnju, gde su započeli razgvoro o Ivi Grgurić. Iako ju je podržavala na početku, Zorica je promenila mišljenje o Grgurićevoj zbog njenog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.