Gabrijela Pejčev: Nisam sujetna, ja sam ispunjena u svakom smislu!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijela Pejčev: Nisam sujetna, ja sam ispunjena u svakom smislu!

Atraktivna pevačica Gabrijela Pejčev ponovo je dokazala da nema problem da podrži svoje koleginice.

Naime, ona je na društvenim mrežama pružila podršku svojoj koleginici Maji Milošević, koja je pre nekoliko dana predstavila novi singl pod nazivom “Klub prokletih žena”: "Jako mi je drago što je Maja izbacila svoj prvenac. Jako mi se dopada celokupni stajling i kako je otpevala pesmu. Bezuslovno se podržavamo od samog početka takmičenja i nakon toga naravno. Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mene nema sujete, ja sam ispunjena u svakom smislu i smatram da u svakom poslu ima mesta za sve", rekla je Gabi.

Gabrijela će uskoro ponovo ući u studio kako bi snimila svoj novi singl, a sprema i pesmu kojom bi konkurisala na “Pinkovom festivalu” za jednu od nagrada.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.