G*VNO, TI SI D*PELIZAC Milica Kemez IZVREĐALA zadrugara, pa mu zamerila što ODMERAVA Draganu Mitar?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"G*VNO, TI SI D*PELIZAC" Milica Kemez IZVREĐALA zadrugara, pa mu zamerila što ODMERAVA Draganu Mitar?

A sad joj smeta?

Stefan Kandić nedeljama unazad pokušava da osvoji Milicu Kemez, ali mu to ne polazi za rukom. Tokom večeri Vladimir Tomović je pronašao pismo koje je Kandić napisao za Milicu, zbog čega se ona posramila i želela to da prikrije od svih.

Iako je situacija delovala potpuno bezazleno, došlo je do rasprave između Milice i Stefana. Naime, Tomović se našalio sa Kemezovom govoreći joj da Kandić zna o njoj informacije koje bi je mogle kompromitovati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zbog ovoga se ona naljutila, pa je uputila brutalne reči Kandiću.

- Milice, svaka mu čast koliko te štiti. To je njegova veličina - pričao je Tomović.

- Nemoj više da ćutiš, odgovaraj mi kad te pitam. Sram te bilo, g*vno jedno. Ti si d*pelizac. Ne možeš jedno da radiš sinoć, jedno danas. Nekog je sramota što je sada izneo svoje emocije i sada se iskompleksirao - vređala je Kemezova Stefana.

Potom je Kemezova prebacila Kandiću što odmerava na njene oči Draganu Mitar, a priča da je zaljubljen u nju.

- Dobro Milice, završili smo - rekao je Kandić.

- Ti ćeš meni da kažeš da smo završili. Pošto ja neću da budem sa tobom, trebalo je da ti kažem da ti pušiš k*rac. On mene izluđuje. Pitala sam ga da budemo prijatelji i on je rekao da možemo da budemo prijatelji, a sad mi priča da smo zavrišili. On ovako od mene pravi monstruma, a od sebe malog Kendija. Sedi za stolom i gleda Draganu, odmerava je. Ja samo gledam i pitam se: "Dokle?". Onda mene treba da prozivaju kako ja manipulišem tobom. Nemoj da budeš dvoličan - nastavljala je Kemezova dok je Stefan ignorisao.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.