GUTAO GNEDLE I ZAMUCKIVAO - Zvezdan Slavnić primio PRETNJE od Anđelinog prijatelja? Ćutao sam 30 dana, rečeno mi je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:18

GUTAO GNEDLE I ZAMUCKIVAO - Zvezdan Slavnić primio PRETNJE od Anđelinog prijatelja? "Ćutao sam 30 dana, rečeno mi je!"

"Ja koliko znam, nisam to uradio!"

Zvezdan Slavnić, diskvalifikovan je iz šeste sezone Zadruge, zajedno sa tadašnjom devojkom Anđelom Đuričić.

Po izlasku iz Bele kuće, Zvezdan je često viđen u lajvovima na TikToku, gde zarađuje novac, dok se Anđela vratila kod svojih roditelja u Crnu Goru i oprobala u poziciji voditeljke na televiziji "Hype".

Zvezdan i Anđela su imali ogromnu podršku tokom učešća u Zadruzi, koja je čak poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i verenički prsten, verujući da je to prava ljubav.

Podsetimo, Zvezdan je ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić zbog Anđele.

Nakon raskida, veliki deo zajedničke podrške i dalje veruje da će se Zvezdan i Đuričićeva pomiriti, a sada je Slavnić u jednom od lajvova rekao da je "dobio poruku" od Anđelinog prijatelja d aje ne pominje više u video prenosima:

- Dobio sam poruku od Anđelinog prijatelja, da ne spominjem Anđelu u lajvu, da nešto ružno pričam za nju, ili da nešto pričam o njoj - rekao je Zvezdan.

- Ja koliko znam, nisam to uradio, sad me dobro slušajte, trideset dana sam, ćutao, ćutao sam, evo ja sad kažem, nećemo da je spominjemo, ja je neću pominjati, ništa loše nismo spominjali, ja ovde ne dam da s espominje ništa loše o njoj, trideset dana sam ćutao i branio je, mozak ste mi probili, želim joj sve najbolje. Ona je to tražila, ne znam da li su nešto loše protumačili, ali ja sam ćutao 30 dana - rekao je Zvezdan.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.