GUŠILA SE U SUZAMA! Ivanovo PRIZNANJE izazvalo Milijaninu BURNU REAKCIJU - Niko ne može da je smiri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 20:59

GUŠILA SE U SUZAMA! Ivanovo PRIZNANJE izazvalo Milijaninu BURNU REAKCIJU - Niko ne može da je smiri!

Plaši se da će se on vratiti supruzi!

Turbulentan odnos Milijane Bogdanović i oženjenog Ivana Gavrilovića obeležio je devetu sezonu rijaliti programa "Parovi". Milijana je tokom njihovog današnjeg razgovora završila u suzama.

Milijana je zabrinuta da će je on ostaviti nakon rijalitija i da će se vratiti svojoj supruzi Marini. Njegovo današnje priznanje da ne zna šta će biti sa njima kada izađu iz vile, izazvalo je crv sumnje u njoj.

- Ja nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psihijatar da mogu da ti objasnim. Rekao sam ti da izađemo napolje da rešimo sve to. Ne možemo, ovde smo gde smo i šta je tu je. Sad možemo da sanjamo šta će biti - rekao je Ivan.

- Ti opet ne možeš sa sigurnošću da kažeš šta će biti napolju. Ljudi jel sam ja glupa? - govorila je kroz suze Milijana.

- Ti prebacuješ loptu na mene, a ti si stalno nesigurna - vikao je Ivan.

- Ti si prva rekla da će se on vratiti ženi - rekao je Igor Mićić.

- Ja to znam - odgovorila je Milijana.

Katarina Krstić je pokušala da uteši Milijanu, a onda se umešala Aleksandra Jakšić koja nije dozvolia Katarini da završi rečenicu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.