GROZOTA ANE ĆURČIĆ: Uhvaćena kako radi nešto što niko ne bi! Snimak viralan samo zbog jedne stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 11:52

GROZOTA ANE ĆURČIĆ: Uhvaćena kako radi nešto što niko ne bi! Snimak viralan samo zbog jedne stvari!

Da li ima opravdanja za ovo?

Verni fanovi rijalitija "Zadruga" svakodnevno primećuju mnoštvo detalja u postupcima i izjavama zadrugara, i čini se da im ništa ne promiče.

Tako je ovaj put na red došla Ana Ćurčić koja je, prema mišljenju većine, uradila grozomornu stvar...

Naime, Ana je sedela na svom krevetu u spavaćoj sobi i sebi pravila salatu od povrća. Iako je prilično čudan momenat spremanja obroka na krevetu, to bismo možda i mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razumemo i pripišemo velikom broju ljudi koji cirkuliše u kući, kao i gužvom u kuhinji koja se pravi, što od ukućana, što od neopranih sudova koje zadrugari svakodnevno talože.

Ipak, ono što je neshvatljivo svakako je trenutak kada Ana počinje da secka paradajz, krastavac i luk u činiju, a da, kako korisnici mreža tvrde, prethodno povrće nije oprala!

- Anina salata: 1 krastavac, 1 crni luk, paradajz. Način pripreme: Ogulite krastavac i luk, dodajte paradajz, ne morate ništa da operete. Iseckajte na krevetu i sve promešajte. Prijatno - napisano je na storiju profila koji prati dešavanja u Beloj kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.