GROZNO! Žika Todorović isprozivao mladu pevačicu Elenu Kitić - Ovo NE MOGU DA SLUŠAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 10:38

"GROZNO!" Žika Todorović isprozivao mladu pevačicu Elenu Kitić - Ovo NE MOGU DA SLUŠAM!

Prokomentarisao numeru koju je snimila za "Južni vetar"

Glumac Srđan Žika Todorović prokomentarisao je kao vrsni poznavalac muzike i novi hit pevačice Elene Kitić koji je snimila za nastavak "Južnog vetra".

U potpuno novom aranžmanu Kitićeva je otpevala pesmu koja je preko noći postala hit, ali se Žiki nikako ne sviđa.

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Elena je poznata kao pevačica koja ima vrlo čudan i specifičan ukus za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muziku, pa nikada nije krila da ulaže mnogo u svoju karijeru, a kako ima podršku roditelja Marte Savić i Mileta Kitića, mlada umetnica gradi i te kako svoju karijeru uzlaznom putanjom.

Žika je u njegovoj emisiji koju vodi na televiziji RED prokomentarisao Eleninu pesmu, koja mu se definitivno nije svidela.

- Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - bio je zaprepašćen Žika kako zvuči nova Elenina pesma.

Pesmu ,"Laži" Elena je snimila zbog nastavka filma "Južni vetar", a u spotu je možemo videti u vrlo atraktivnom, vrelom i zanimljivom izdanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.