GRMI: Miljana odlučila ŠTA će s detetom! Da li je podržavate? I ja sam bila na KIRETAŽI, pa šta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI: Miljana odlučila ŠTA će s detetom! Da li je podržavate? "I ja sam bila na KIRETAŽI, pa šta?"

Podeljena mišljenja...

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je juče prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miksi je danas razgovarala sa majkom Marijom i Mirkom Gavrićem i čini se da je odlučila da ipak rodi iako su mišljenja podeljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - mama kaže jedno, producent drugo. A njoj je draža ova druga verzija.

- I ja sam bila na kiretaži, pa sam posle rodila. Lepo ti to završi i čuvaj Željka dok odraste, a u međuvremenu vidite da li ćete da budete zajedno, da li će da te oženi, pa pravite decu. A ne da neko priča da te je oženio zbog deteta - savetovala ju je mama Marija, a Mirko ju je ubeđivao u suprotno.

- Ti si balkanska Kim Kardašijan. Ti imaš svoj posao. Ovo ti govorim kao brat, radi i zarađuj dok si mlada. Što se deteta tiče, to je samo tvoja odluka! To što Marija kaže da će da ti okrene leđa, od toga nema ništa - pričao je Gavrić, a Miljana se saglasila s njim i odlučila da rodi.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.