GREŠKA, GLUPA GREŠKA! Luna preživljava pakao, a Đogani objavio OVO i objasnio sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠKA, GLUPA GREŠKA! Luna preživljava pakao, a Đogani objavio OVO i objasnio sve! (VIDEO)

Poruka je jasna!

U porodici Đogani nikada nije dosadno, pa ova rijaliti porodica polako postaje srpska verzija Kardašijanovih!

Đole Đogani se već oglasio po pitanju boravku svoje bratanice Lune Đogani i izjavio da ne prati šta se sa njom dešava u rijalitiju i da on svoju ćerku ne bi pustio da učestvuje.

Ali kako i u ovom spoljnom životu, van Lunine i Slobine drame, život teče neometano tako je i grupa Đogani pred dva dana objavila novi muzički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spot.

U pitanju je pesma E.R.R.O.R. (što u prevodu znači "greška") koja je najavljuje njihov novi projekat "Quattro Stagioni" koji će obuhvatiti četiri pesme različitog žanra i različitog "ukusa", kako piše na zvaničnoj Jutjub stranici ove grupe.

U jednom delu tekst pesme kaže: "Na ovo s tobom stavljam veto, da završimo započeto, njoj ćeš zauvek biti heroj, a meni error, glupi error" pa se pitamo da li je ovo možda Đoganijev savet Luni kako da stavi tačku na odnos sa Slobom zbog kog toliko pati.

Video pogledajte ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.