GREBE, BIJE, NASRĆE! Razjarena Maja kidiše na Janjuša, ovaj se jedva brani! Podivljala zbog OVOG! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 07:14

GREBE, BIJE, NASRĆE! Razjarena Maja kidiše na Janjuša, ovaj se jedva brani! Podivljala zbog OVOG! (VIDEO)

Raspad sistema.

Sukob koji se desio jer se Marko Janjušević Janjuš veselio uz pesmu koja je bila posveća njegovoj ženi, a kolutao očima kada je bila pesma koju je Maja Marinković naručila je prešao u nasilje. Nakon što su se gađali stvari, Maja se zaletele na Janjuša, počela da ga grebe, skače na njega, a bacila mu je i papuče u bazen.

- Nemoj da me štipaš. Život si mi upropastila - urlao je Janjuš.

- Ne pravi žrtvu od sebe. Naručuješ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesme, posvećuješ pesme? Nećeš piti, jurićemo se do sutra uveče ovako - govorila je Maja.

- Neka je vodi neko - nastavio je košarkaš.

- Zapamtićeš me, nećeš ući ni u jedan kafić. Maltretiraš me - urlao je on.

- Ološu jedan! - poručila je Maja.

- Uz našu pesmu nije hteo da se veseli, kad je bila za ženu, digao ruke. Navikao si da j*beš na kvarnjaka! E, pa ja ću da te raskrinkam - žalila se Maja.

- Ja ionako nisam bio sa tobom u vezi, morao sam to da kažem - odbrusio je Janjuš.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NISU IZDRŽALI DO SUPERFINALA! Maja se probudila u suzama, Janjuš PLAČE na drugom kraju Zadruge! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020

Rijaliti tuga...Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković i sinoć su imali žestoku svađu, povremeno su se gađali i tukli, pa su prespavali odvojeno, on u pabu, ona u spavaćoj sobi. Veliki šef budio je superfinaliste muzikom, a pesme narodne muzike u srce su pogađaje Janjuša koji se rasplakao...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.