GREBALA SI SE ZA HRANU! Gledateljka ŽESTOKO NAPALA Nadicu, nazvala je FOLIRANTOM, pa spomenula NJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 02:27

"GREBALA SI SE ZA HRANU!" Gledateljka ŽESTOKO NAPALA Nadicu, nazvala je FOLIRANTOM, pa spomenula NJU!

Oštro i bez dlake na jeziku!

Emisija "Narod pita" i dalje je u toku, a večerašnji gosti su Nadica Zeljković i Filip Car.

U emisiju se uključila gledateljka Svetlana sa Dorćola, pa oštro komentarisala Nadicu.

- Htela bih da se obratim gospođi iz naroda. Veliki ste folirant, vi kao nikoga niste napadali, a misici niste dali mira, a onda se uhvatili Ša i Tare, a pre je trebala da spasava brak svoje ćerke. To nije mogla da spasi, a onda je njen bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zet koji je rekao da on i Kija već dve godine nisu imali ništa. Svako je za sebe živeo, to ona vrlo dobro zna. Da Lune nije bilo, kojoj treba da podignu ne znam ni ja šta, koja ih je gurnula jer nisu znali ni za Slobu a najmanje za Kristinu. Misica je za tvoju ćerku nedostižna - rekla je gledateljka.

- Oni su svoj brak rešavali sami, svakoje krenuo svojim životom - kazala je Nadica.

- Ti si govorila kako ti i tvoja ćerka niste bliske. Ali ti je trebala sada da te gurne da dobiješ 50 hiljada koje nisi ni u ludilu zaslužila. Da si neka, da si pokazala kako se opere jedna šolja, kako se sklanjaju flaše sa stola, nego si sedela i za hranu se grebala od drugih - rekla je gledateljka.

- Jesam sedela, dočekala sam da mene neko služi i da uživam. Mene niko ne može da poljulja. Danas svi vode svoje živote, i svi uživaju. Ja jesam uživala i jesu me služili i hvala svima, i Matoroj i Janjušu i Caru i na tome im svaka čast. Ermina mi je pravila frizuru. Bili su sjajni prema meni - ispričala je Nadica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMOVIĆ I IVANA U VEZI? Zadrugar izneo ŠOK DETALJE! "Pitao sam Vladimira! Ona je OZBILJNA, jeste za njega"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

"Mislim da može da bude nešto više od prijateljstva, možda već i jeste."..U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili pobednica "Zadruge 5" Nadica Zeljković i Filip Car. U jednom trenutku voditeljka je pokrenula priču o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, zamolivši Cara da iznese...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OPAKO SPUŠTANJE! Budite majka, ali ne i MAĆEHA - Nadica pokušala da se opravda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Da li je kritika na mestu?..Sinoć je održana emisija "Narod pita", a gosti u studiju kod Ivane Šopić su Nadica Zeljković i Filip Car. Još jedna gledateljka se uključila u studio, pa poručila Nadici da je bila majstor da isprovocira favorite, te da se bori za svoje dete...- Ne znam šta je ta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.