GREBAĆE NA KAPIJI KADA JE BUDE VIDEO  - bivša ljubav ovog zadrugara ulazi sutra u Zadrugu: Produkcija potvrdila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 20:42

GREBAĆE NA KAPIJI KADA JE BUDE VIDEO - bivša ljubav ovog zadrugara ulazi sutra u Zadrugu: Produkcija potvrdila

Svi čekamo da vidiemo njegovu facu

Svi jedva očekuju utorak u Zadruzi jer se odigrava žurka a tada je opšte poznato da se pod uticajem alkohola dešavaju problematične stvari. Sutra će situaciju dodatno da podgreje i dolazak dve ličnosti na žurku, a produkcija je protvrdila i koje će to ličnosti biti.

Njihov dolazak u rijaliti nikoga neće ostaviti ravnodušnim, međutim posebno je zanimljivo to što će zadrugare na žurki uveseljavati i pevačica i nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnica Zadruge, ali i bivša supruga jednog od učesnika Ivana Šašić.

Naime, svima su poznati detalji ljubavne drame, prevare, kao i razvoda braka učesnika Zadruge 6 Bojana Simića i pevačice Ivane Šašić, a oni će se sutra uveče susresti u rijalitiju nakon svega.

Pored Ivane, za sjajnu atmosferu na imanju biće zadužen i DJ Neba, koji će miksom domaćih i stranih hitova prirediti zadrugarima, ali i gledaocima još jedan provod za pamćenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.