GOVORILA SAM NE, NIJE ME SLUŠAO! Stravični DETALJI SILOVANJA pevačice! Bilo me je SRAMOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 09:34

"GOVORILA SAM "NE", NIJE ME SLUŠAO!" Stravični DETALJI SILOVANJA pevačice! "Bilo me je SRAMOTA!"

"Sećam se da sam zurila u njegove police sa knjigama i samo razmišljala o tome kako je sad gotovo!"

Još jedna pevačica je priznala da joj se dogodila strašna stvar kada je bila maloletna. Nažalost, opet je u pitanju silovanje, a preživela ga je engleska pevačica Sofi Elis-Bekstor.

Engleska pevačica Sofi Elis-Bekstor (42) najpoznatija po dens hitu "Murder on the Dancefloor" iz 2000. godine, priznala je u novim memoarima "Spinning Plates" da je sa 17 godina silovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gitarista Džim koji je tada ima 29 godina piše "Daily Mail".

Pevačica je opisala kako se incident dogodio u njegovom stanu pre više od 25 godina. Sofi je bila u publici, a muzičar je nakon koncerta pozvao u stan da pogleda neke knjige. Ovu su delovi iz knjige koja uskoro treba da bude objavljena.

- Sledeće čega se sećam je da smo počeli da se ljubimo. Odjednom smo bili na njegovom krevetu, a on mi je skinuo gaćice. Čula sam sebe kako mu govorim "ne" i "nemoj", no nije pomagalo - prisetila se.

A post shared by Sophie Ellis-Bextor (@sophieellisbextor)

- Nije me slušao. Imao je s*ks sa mnom. Bilo me sramota. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se tako glupo. Sećam se da sam zurila u njegove police sa knjigama i samo razmišljala o tome kako je sad gotovo i kako moram dopustiti da se to dogodi - prepričala je.

- Moje iskustvo nije bilo nasilno. Sve što se tu dogodilo je bilo da me nije slušao. Tu je bilo dvoje ljudi, jedna osoba je htela, druga je govorila "ne" i ipak se dogodilo. Nije me čuo kad sam imala 17, ali mislim da će me sad čuti - zaključila je.

A post shared by Sophie Ellis-Bextor (@sophieellisbextor)

I Lejdi Gaga priznala kako je sa 19 godina silovao muzički producent i potom je "ostavio trudnu na uglu", a Alanis Moriset je u dokumentarcu "Jagged" ispričala da je više muškaraca s*ksualno zlostavljalo kad je imala samo 15 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.