GOVORILA JE DA SAM MANIPULATOR, A SAD...! Matora besna na bivšu devojku: Hoće preko nje u Zadrugu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 20:06

"GOVORILA JE DA SAM MANIPULATOR, A SAD...!" Matora besna na bivšu devojku: Hoće preko nje u Zadrugu?

"Ja sam imala emociju, a ona je rekla da je sve folirala zarad rijalitija!"

U toku nastavka emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Dušica Jakovljević se pridružila zadrugarim u Beloj kući.

Naredno pitanje koje je pročitala bilo je za Jovanu Tomić Matoru:

- Da li ti je krivo što je MC Aleks ispala u pravu i da si dokazala da si emotivni manipulator kroz odnos sa Šarmen? - glasilo je pitanje koje je voditeljka pročitala Matoroj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Mene trenutno nervira više MC Aleks koaj daje izjave. Ona je govorila da sam manipulator u odnosu sa njom, ja sam imala emociju, a ona je rekla da je sve folirala zarad rijalitija. Ja njoj želim sve najbolje, nemam ni ljutnju, ni gnev. Šarmen je tolik normalna, neograničena, liberalna.

- Danas smo najnormalnije popričale. Imamo toliko godina da smo zrele i najnormalnije pričam sa njom i o Aniti i sve. Umem nekad da budem, ali kad mi treba. Fora kod manipulatora je da ga ne provališ i da on uzme šta mu treba, a mene izvališ na keca- rekla je Matora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.