GOTOVO JE! NAKON ISTEKA ZABRANE PRILASKA DUŠKO POTPISAO PAPIRE: Tošić na sedmom nebu, sija od sreće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 20:30

GOTOVO JE! NAKON ISTEKA ZABRANE PRILASKA DUŠKO POTPISAO PAPIRE: Tošić na sedmom nebu, sija od sreće!

Pohvalio se na Instagramu.

Dušku Tošiću je nedavno istekla zabrana prilaska, ali bivši fudbaler nije još uvek u svom porodičnom domu na Dedinju već u Turskoj.

Zbog poslovnih obaveza, Tošić već neko vreme boravi u Istanbulu, a uzevši u obzir vesti koje stižu iz turske prestonice, sav trud se isplatio.

Naime, uspešnu menadžersku karijeru, Duško je obogatio transferom za pohvalu. Reč je mađarskom fudbaleru Kevinu Vargi, koji je zahvaljujući Tošićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posredovanju zaigrao za turski Kasimpaša.

Suprug Jelene Karleuše pohvalio se poslovnim uspehom na Instagramu, a sudeći po osmehu na licu mladog fudbalera, spreman je za pobede i zadovoljan novim ugovorom.

Podsetimo, fudbaler i suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, pre par dana je proslavlio 37. rođendan.

Na društvenim mrežama su se oglasile njegove brojne kolege i prijatelji, koje su kačile zajedničke fotografije sa njim.

Za to vreme Jelena je bila u Dubaiju sa menadžerom i prijateljem Zoranom Birtaševićem, gde je imala zakazan koncert.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.