GOTOVO JE? Miona moli bivšeg za oproštaj - Ša upućen na hitnu psihijatrijsku pomoć (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:30

GOTOVO JE? Miona moli bivšeg za oproštaj - Ša upućen na hitnu psihijatrijsku pomoć (VIDEO)

Reperu proradio crv sumnje.

U rijalitiju "Elita" u toku je izbor za učesnika sa najmanjom količinom samopouzdanja. Paralelno sa tim dogodila se još jedna svađa aktuelnog para koji prolazi kroz turbulentan period.

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša koji su svoju vezu i otpočeli u ovoj sezoni rijalitija, ovih dana je na testu pogotovo nakon ulaska njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka.

- Ti sebe kod njega pravdaš. Trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da kažeš: "Ja sam javno uradila, ali on je pogrešio moja greška je što nisam tada prekinula" - objasnio je Ša

- Razišli smo se nisam tada ostavila potrebu - odgovorila je Jovanovićeva.

- Ne mislim ja da si ti kriva za bilo šta u vezi mene. Na njima je da pričaju šta žele. Mene neke stvari ipak povređuju, razumeš? Ja bih voleo da budeš iskrena prema sebi. Mučiš me. Sve ukazuje na to da želiš da ti oprosti - rekao je Ša.

- Idi kod psihijatra - odbrusila je Miona.

- Na mojoj muci gradiš karijeru. Ja kod psihijatra neću - odgovorio je reper.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.