GOTOVO JE: Janjuš otpisao Aneli ZA SVA VREMENA, Ahmićeva doživela pomračenje: BOLESNIČE JEDAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 16:38

GOTOVO JE: Janjuš otpisao Aneli ZA SVA VREMENA, Ahmićeva doživela pomračenje: "BOLESNIČE JEDAN"

Ljubomora je bila kap koja je prelila čašu.

Poznati rijaliti par Anela Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ponovo su bili tema broj jedan u medijima, ali ovog puta zbog žestokog sukoba koji je izbio između njih. Naime, Anela je optužila Janjuša da je konstantno ljubomoran i da je pritiska da uvek bude uz nju.

Ova situacija podigla je veliku prašinu među javnošću i pokrenula raspravu o tome da li je ljubomora u vezi prihvatljiva ili ne. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se uključili u raspravu na društvenim mrežama, iznoseći svoje stavove i iskustva.

- Šta te nervira, neću da budem sa tobom, nemoj da mi se dereš, neću da budem sa tobom, pusti me na miru - rekao je Janjuš.

Bolesniče jedan bolesni. Šta ti ja ljubomorišem jel si bolestan čovek? -rekla je Aneli.

- U kakav sam se ja haos uvalio ni iz čega, majko moja, sve što ja kažem nije tako, kao da ja sve što kažem nije tako, kao da ima neki poremećaj mozga. Pa i kad pogledaš negde sa strane ona odma krene da ljubomoriše, ne smem nigde da idem odma posle emisije moram da dođem u sobu da spavamo. Jel realno to reci mi - rekao je Janjuš.

Ovo nije prvi put da su Anela i Janjuš bili u centru pažnje zbog svojih sukoba. Njihov odnos često je bio turbulentan, a javnost je svedok brojnih emotivnih i verbalnih izliva.

Ostaje nam da vidimo u kom smeru će ići njihov turbulentan odnos, budući da imaju dosta nesuglasica u poslednje vreme.

BONUS VIDEO

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.