GOTOVO JE, IDEM ODAVDE Obezbeđenje ispratilo Aleksića nakon što je RAZLUPAO IMOVINU Bele kuće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 21:06

"GOTOVO JE, IDEM ODAVDE" Obezbeđenje ispratilo Aleksića nakon što je RAZLUPAO IMOVINU Bele kuće (VIDEO)

Reper je uleteo u crveno i pretio Mioni, nakon čega je nastavio bahato da lomi po dvorištu imanja u Šimanovcima.

U toku večeri došlo je do suočavanja kontroverznog para - Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je večeras doživeo totalno pomračenje. Miona je ponovo imala "svojih pet minuta" pa je počeo da peni, te je obezbeđenje uletelo na imanje.

Nenad je u jednom trenutku dohvatio saksiju sa betona i počeo da baca svuda po imanju, pa je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razbije staklo na prozorima.

- Šta je ovo? Šta je ovo? Stani Nenade! U pravu si i za tebe i za mene, tako da kaže! Kuva kaficu, vrti ono i k*rči mi se! Miona brate! Nisi bila takva, zbog roditelja si postala takva! Gde je lepa reč? Gde je? Zagrliš me! Ej! Koji lažov! Brata mi, nisam rekao, nisam je opsovao! Peđe mi rođenog -  urlao je Ša i zaleteo se kao Mioni, a onda počeo da razbija sve po imanju.

- A što bacaš to, divljaku? Hoćeš li da staneš? - pokušala je Miona da ga smiri.

Nenada je obezbeđenje sklonilo ispod trema, gde su ga posadili da sedi, kako bi došao sebi, ali je on i dalje dobacivao Mioni da je gotovo, preteći da će da pobeći sa imanja.

- Reč nisam rekao, spomenuo nisam, ni mamu ni ovo drugo. Ni jedne sekunde! Ja nemam snage! Idem odavde! Gotovo je! Sram te bilo - kukao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA Sukob repera i Mione eskalirao - obezbeđenje hitno reagovalo: "VODITE ME ODAVDE"

Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 11:20

Nenad Aleksić Ša poslednjih dana vodi ratove sa devojkom Mionom Jovanović, a tokom noći on je doživeo nervni slom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.