GOTOV NASTUP! Luna Đogani sinoć ZAPEVALA UŽIVO pesmu uz koju je vrlo često PLAKALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOV NASTUP! Luna Đogani sinoć ZAPEVALA UŽIVO pesmu uz koju je vrlo često PLAKALA!

Ostavila je za kraj!

Luna Đogani je čini se ostavila iza sebe rijaliti i prošlost ispunjenu bolom i krenula u nove pobede. Ona je ozbiljno krenula u izgradnju karijere pevačice, a sinoć je imala još jedan nastup koji je sudeći po komentarima prošao dobro.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 17, 2019 at 9:19am PDT

Luna je za sinoćni nastup odabrala šareni triko, a umesto klasičnih štikli, odabrala je crne čizme koje su se protezale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako reći celom dužinom nogu.

Ispod teksta u komentarima su dominirali pozitivni komentari, a mnogi su se složili da je Đoganijeva vremenom sve bolja i bolja.

Za kraj je ostavila pesmu "Samo se noćas pojavi" uz koju je vrlo često plakala u Zadruzi.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 19, 2019 at 8:15pm PDT

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna Đogani sinoć zapevala uživo pesmu uz koju je često plakala! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2019

Ostavila je za kraj! Luna Đogani sinoć zapevala uživo pesmu uz koju je često plakala, a ovaj video snimak koji je objavila možete pogledati u nastavku. Ispod teksta u komentarima su dominirali pozitivni komentari...Luna Đogani je čini se ostavila iza sebe rijaliti i prošlost ispunjenu bolom i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.